avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, am fost dat în tribunal pentru un ordin ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, am fost dat în tribunal pentru un ordin de restricție, ...

Buna seara, am fost dat în tribunal pentru un ordin de restricție, în prima instanta persoana respectiva a pierdut, apoi am fost dat în apel unde am fost sunat și chemat la audiere, persoana respectiva a mințit în prima instanta cu anumite lucruri, ca am fost agresiv fizic și verbal din pozele pe care le aveam se vedea clar ca persoana respectiva a fost violenta fizic și verbal problema a fost din cauza unor amentinatari, unde s a putut vedea ca clar ca am agresat fizic, iar instanta ia acordat acel ordin de restricție. Și nu înțeleg de ce? Pentru agresiune fizica în care se poate vedea clar ca a fost invers și totuși ia fost acordat cum se poate asa ceva ?
Cel mai recent răspuns: Flavius060 , utilizator 22:06, 20 Februarie 2022
Nu avem cum sa ghicim noi ce anume a retinut instsnta,ce probe au fost administrate ,daca ati avut sau nu avocat etc.
Am avut avocat din oficiu, nu m a interesat asa de mult ordin de restricție dar faptul ca am mințit și instanta a văzut clar ca persoana redacția a mințit, a acordat un ordin de restricție pentru niște mesaje de amentinare care au fost între 3 persoane, faptul ca persoana care a cerut ordinul de restricție a fost violent fizic, pentru toate astea ea nu a pățit nimic, în schimb eu am pierdut și m a și obliga sa plătesc eu cheluielile de judecata

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu avem cum sa ghicim noi ce anume a retinut instsnta,ce probe au fost administrate ,daca ati avut sau nu avocat etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune verbala Oana1968 Oana1968 Buna ziua, locuiesc dupa divort in acelasi imobil cu fostul sot si fiul nostru in varsta de 22 de ani. Sunt zilnic agresata verbal, insultata si calomniata. Nu ... (vezi toată discuția)
Divort si custodie mirel1987 mirel1987 Buna Ziua! Ma numesc Simona, am 27 de ani. casatorita. Avem o fetita impreuna in varsta de 3 anisori. de ceva timp nu ma mai pot intelege cu sotul, este ... (vezi toată discuția)
Apel ordin restrictie. am facut cerere pentru un ordin de restrictie ... Laura1907 Laura1907 Apel ordin restrictie. Am facut cerere pentru un ordin de restrictie pentru sotul de care divortez si a devenit agresiv, dar s a respins. As dori sa fac apel ... (vezi toată discuția)