Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:
Dvs ati fost trimis in judecata, va interesează și procedura în cazul unei soluții de renunțare la up?
ioana1272@ a scris:
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:
Este vorba de alta soluție pe care o poate dispune procurorul când constata ca nu exista un interes public în urmărirea faptei, solutie care se confirma de instanta.
Și mai trece prin camera preliminara? Va mulțumesc mult pentru timpul acordat!
Povestea este in felul următor: acum 5 ani, o doamna s-a înscris la cursurile pe care le predau, doamna dorind sa dea examenele pentru a pleca sa lucreze in străinătate. Marți a plătit cursurile, in valoare de 300€, bani pe care i-am înapoiat vineri, nedorind sa mai am legătura cu dumneaei. Doamna in cauza susține ca trebuie sa ii mai plătesc încă 300 lei. Pentru acest lucru a mers la politie. Nu s-a putut discuta cu dumneaei și nici nu s-a putut ajunge la împăcare pana ce nu ii plăteam suma de 300 lei. Nu i-am plătit pentru ca nu aveam de ce sa ii mai dau. Banii pe care mi i-a dat i am înapoiat. In ziua in care i-am înapoiat dumneaei a fost la politie și a depus plângere. 4 ani mai târziu am fost chemată la secție pentru a dat declarații, unde am depus un duplicat al chitanței cu înapoierea banilor, dar și dovada mesajelor in care încercam împăcarea cu dansa, la recomandările telefonice ale domnului polițist,ulterior dosarul ajungând la procuratura. Săptămâna trecută am primit doua înștiințări, una in care ar trebui sa ridic documente de la procuratura, iar alta Înștiințare prin care mi s-a transmis ca trebuie sa ridic acte procedurale de la Judecătorie. Sunt puțin în ceata pentru ca eu i-am înapoiat doamnei tot ce a fost de înapoiat, cu dovada chitanței, neexistând vreo dovada a celor 300 lei, chiar doamna in prima declarație a spus clar câți bani ar trebui sa i dau, lucru pe care l-am făcut dinainte de a știi ca dumneaei a depus o plângere. Și astfel, am întrebat despre renunțarea la urmărirea penala sau dacă ne vom judeca pentru fapta penala de înșelăciune, dosarul apare pe portal ca fiind in camera preliminara