Domnule Grecu, cu tot respectu' nu numai dvs, nici avocati de top nu si pot explica aceste sume astronomice, explicatia asociatiei si a presedintelui sunt penalitatile !!! In conditiile in care noi numai avem apa ! Cu asociatia nu se poate discuta pentru ca incep sa tipe si sa vb peste tine. Presedintele procedeaza la fel. Vorbeste odata cu tine. In ciuda faptului ca ne am luat angajament de plata, semnat si stampilat de ei, si am apucat de am platit (si mai aveam de gand sa platesc) ne au debransat ! Ei pe noi nu ne au notificat prin scris nu avem niciun act, o decizie judecatoreasca, cum ca urmeaza sa fim debransati. Domnul presedinte ne a informat telefonic cu 2 sau 3 saptamani inainte sa se intample acest lucru. Dar a mai fost un angajament de plata pe care iar nu l au respectat. Ultima data au hotarat dansii sa preia datoria noastra, fiindca erau presati de apa nova si amenintati ca le vor sista serviciile, si au platit o iar fara sa ne anunte, in conditiile in care m am oferit sa platesc. Si n au vrut sume de 5000 sau 10 000 de lei. Voiau 15 000, 20 000. Presedintele acum spune ca asociatia vrea toata suma, adica 40 000 de lei ca sa mi dea drumu la apa. Cum vi se pare asta? Eu am conversatia pe whatsapp. Am angajamentele si chitantele in casa. Despre ce vorbim ?
Adam Grecu a scris:
Acum, daca vorbim despre restante - realizati ce inseamna 80.000 lei?
Nu ma bag sa mai comentez cum s-a ajuns la aceasta suma, ca mai bine va mutati in Casa Poporului - acolo serviciile sunt mai ieftine...
In rest, cu sfaturi, gen @ynocentta, eu zic sa incercati o noua discutie la as. prop. si nu numai cu presedintele, ci o audienta la com. ex.
Daca sunteti oameni seiosi, problema se rezolva, dar si 40.000 lei cat mai aveti in debit, reprezinta ceva.