avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate Velkan

Activitate Velkan

Contestațiile la rezoluțiile parchetului se plătesc?
M-ar ajuta o expertiză medico legala extrajudiciară daca as depune alăturată contestației?
S-a emis o ordonanță de la parchet și nu am fost acasă S-a lăsat în posta o înștiințare să mă prezint la parchet ,dar pentru că este în alt oraș am trimis un email să îmi fie comunicate actele prin corespondenta electronică Întrebarea mea este termenul curge daca am trimis emailul in termenul de 7 zile ? Am sunat la parchet și mi s-a spus că nu ar trebui însă nu mă convins și mi s-a mai comunicat că o să trimită emailul cu ordonanța peste 3 săptămâni Să înțeleg că îl trimite când îmi trece termenul de 20 zile pt a face contestație ?
Bună ziua În cazul unei clasări se poate invoca in contestație și faptul că mi s-a respins efectuarea unei noi expertize medico legale? Exista vreo lege care îmi dă dreptul la o noua expertiza ,ținând cont că raportul a fost realizat în același oraș cu fapta?
Dar se trimite către prim procuror nu?
Contestația ordonanței procurorului trebuie depusa mai întâi prim procurorului sau trebuie trimisa direct judecătorului din camera preliminara? Se percep taxe judiciare ?
Mă puteți ajuta cu un model de cerere către parchet pentru verificarea și avizarea expertizei medico legale de către comisia superioara?
Cercetarea se afla in rem Știu că se face cerere la parchet ,dar se pot trimite ,sau trebuie mers personal?
Parte vătămată în dosarul penal
Daca sunt din alt oraș se poate că fotocopierea dosarului penal sa îmi fie trimis pe email?