avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca sunt din alt oraș se poate că fotocopierea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca sunt din alt oraș se poate că fotocopierea dosarului penal ...

Daca sunt din alt oraș se poate că fotocopierea dosarului penal sa îmi fie trimis pe email?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:28, 6 Februarie 2024
In ce faza se afla dosarul penal ?
Sunteti parte in dosarul penal ?
Acces la dosarul penal va poate da numai procurorul in faza de cercetare si numai la sediul parchetului.
In faza de proces, judecatorul va poate da acces la dosar, numai la sediul tribunalului (la arhiva acestuia).
Parte vătămată în dosarul penal
Cercetarea se afla in rem Știu că se face cerere la parchet ,dar se pot trimite ,sau trebuie mers personal?
Nu se aproba eliberarea/ trimiterea de copii dupa dosare aflate in cercetare.
La DIICOT, structura centrala, se poate ce vreți dar se pun pe CD.

Depinde unde este dosarul.
În esență, se pune se CD dar se cam ridica personal CD-ul.

Nu au loc pe e-mail 1000 de pagini.

Puteti delega pe cineva sa ridice CD-ul .
Găsiți un avocat care sa nu va coste mult ca să preia CD-UL și sa îl trimită.
Puteti apela si la avocati din civil care pot face asa ceva.

Practica poate fi atât de diversa încât se poate scrie mult.

București 2024
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. se poate obtine copia unui dosar de cercetare penala ... Carlo Carlo Buna ziua. Se poate obtine copia unui dosar de cercetare penala si prin trimitere (sub forma de CD sau xeroxat) la adresa solicitatului? parchetul motiveaza ... (vezi toată discuția)
Competenta functionala Irinel Samoila Irinel Samoila stie cineva temeiurile de drept cu privire la parchetul/procurorul care poate reprezenta Ministerul Public in instanta, in cauze de competenta unor strucuturi ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - parte vatamata: acces dosar si probe respinse. ... snipe1975 snipe1975 Dosar penal - parte vatamata: acces dosar si probe respinse. Buna seara. Am doua intrebari referitoare la drepturile persoanelor vatamate in cadrul ... (vezi toată discuția)