avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Se poate obtine copia unui dosar de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Se poate obtine copia unui dosar de cercetare penala ...

Buna ziua.
Se poate obtine copia unui dosar de cercetare penala si prin trimitere (sub forma de CD sau xeroxat) la adresa solicitatului? parchetul motiveaza ca nu se poate decat personal si numai dupa consultare intr-un timp programat de dansii, exagerat de scurt. Fiind in alta localitate si cu anumite cerinte covidiene obligatorii de intrare intr-o institutie , practic imi este imposibil. Totusi, DIICOT trimite sub forma de CD la docmiciliu un dosar public. De ce nu s epoate si la parchete mici? Care ar fi baza legala prin obligare?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:14, 30 Ianuarie 2022
Dosarul.se preda părții sau avocatului.
De aceea este posibil.sa va cheme personal.
Trebuie sa va comunice mai întâi cât aveți de achitat la casierie sau în cont.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca sunt din alt oraș se poate că fotocopierea dosarului penal ... Velkan Velkan Daca sunt din alt oraș se poate că fotocopierea dosarului penal sa îmi fie trimis pe email? (vezi toată discuția)
Caz complicat de abuzuri DianaV DianaV In luna ianuarie anul trecut un procuror DIICOT incepe urmarirea penala impotriva a doi invinuti pentru o serie intreaga de fapte numite in articole din ... (vezi toată discuția)
Studiere dosar de avocat la parchet fara ca sa reprezinte vreo parte din dosarul penal solutionat CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ma intereseaza sa fac copii xerox dupa un dosar aflat la parchet dupa ce il voi studia pentru a formula o cerere de revizuire. Clientul meu nu a fost parte in ... (vezi toată discuția)