avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Activitate diana cozma

Activitate diana cozma

Sotul are pensie de invaliditate grad 2 dar pentru indemnizația de handicap a fost respins.Are rectocolita ulcerohemoragica și are ileostoma.Vroiam sa aflu dacă se încadrează la indemnizatie de handicap.In alte județe au fost aprobate aceste cazuri.Mentionez ca sunt din Călărași.Multumesc!
Bună seara.As dori sa aflu dacă știe cineva o informație despre pensia de handicap.Sotul meu este operat pentru colon i-a fost scos,și are ileostoma.Poate beneficia de pensie de handicap?Mulțumesc!
Mulțumesc!
Bună ziua.Mi-a fost desfăcut contractul de munca cu acordul ambelor părți dar eu nu am semnat nimic,iar la data respectiva 04.10.2021 eu eram internat.Am fost invitat azi la discuții dar nu s-a rezolvat nimic.Vrau sa merg înainte cu procesul.Ce șanse credeți ca am?
Bună ziua.Am fost la discuții azi dar nu s-a rezolvat nimic.Trebuie sa merg înainte cu procesul?Ce șanse credeți ca am?Mulțumesc!
Multumesc!
Buna seara.Mi-a fost desfacut contractul de munca cu acordul ambelor parti in contextul in care eu nu am semnat nimic iar la data desfacerii contractului eram internat in spital.Am sesizat ITM ,an dat firma in judecata iar acum 2 zile am primit invitatie de la firma sa merg sa discut cu ei.Ce ma sfatuiti sa fac?Multumesc!