avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara.Mi-a fost desfacut contractul de munca cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara.Mi-a fost desfacut contractul de munca cu acordul ...

Buna seara.Mi-a fost desfacut contractul de munca cu acordul ambelor parti in contextul in care eu nu am semnat nimic iar la data desfacerii contractului eram internat in spital.Am sesizat ITM ,an dat firma in judecata iar acum 2 zile am primit invitatie de la firma sa merg sa discut cu ei.Ce ma sfatuiti sa fac?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:52, 10 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Să mergeți să discutați cu ei.
Multumesc!
Bună ziua.Am fost la discuții azi dar nu s-a rezolvat nimic.Trebuie sa merg înainte cu procesul?Ce șanse credeți ca am?Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2022
diana cozma, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nimeni nu va poate spune exact ce sanse aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.mi-a fost desfăcut contractul de munca cu acordul ... diana cozma diana cozma Bună ziua.Mi-a fost desfăcut contractul de munca cu acordul ambelor părți dar eu nu am semnat nimic,iar la data respectiva 04.10.2021 eu eram internat.Am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu angajatorul sercan sercan buna ziua.am si eu o problema cu angajatorul meu.lucrez la un magazin si de cateva zile mi se spune sa stau in afara orelor de program si mai nou am fost ... (vezi toată discuția)
Carte de munca Anca Mihart Anca Mihart Am fost angajata la o firma particulara dar la 26 august am hotarat incetarea contractului de munca conform art 55 lit b. In cat timp este obligat angajatorul ... (vezi toată discuția)