avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua.Mi-a fost desfăcut contractul de munca cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua.Mi-a fost desfăcut contractul de munca cu acordul ...

Bună ziua.Mi-a fost desfăcut contractul de munca cu acordul ambelor părți dar eu nu am semnat nimic,iar la data respectiva 04.10.2021 eu eram internat.Am fost invitat azi la discuții dar nu s-a rezolvat nimic.Vrau sa merg înainte cu procesul.Ce șanse credeți ca am?
Cel mai recent răspuns: diana cozma , utilizator 15:48, 10 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, daca nu ati semnat nimic sansele sunt foarte mari, pe de alta parte, o decizie de concediere se poate emite doar dupa efectuarea unei cercetari disciplinare prealabile. Sansele sunt mari in litigiile de dreptul muncii fiindca legea protejeaza angajatul si pune in sarcina angajatorului sa probeze toate aspectele invocate.

Cu stima,
av. Jasmine Oancea
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2022
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nimeni nu va poate spune exact ce sanse aveti.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat afara hero services hero services buna ziua.am o prietena care a fost data afara din serviciu in mod abuziv.iata care e problema:acum o luna conducerea i-a comunicat ca de miine se inchide ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca nicoleta-veronica nicoleta-veronica sotul meu afost angajat ( din somaj) pe perioada nedeterminata.Dupa o luna, i-au spus ca nu mai au nevoie de el si sa faca o cerere de lichidare la zi; el nu a ... (vezi toată discuția)
Contestare cercetara disciplinara - conditii Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. As dori sa va intreb in ce conditii se poate contesta decizia unui raport intocmit pentru cercetare disciplinara, de catre angajatul subiect al ... (vezi toată discuția)