avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Activitate LyannaS

Activitate LyannaS

Buna ziua!
Sunt studenta in anul 2 la kinetoterapie, in bucuresti.
Din Octombrie lucrez.
Am încercat sa duc adeverința de salariat pentru o scutire de frecventa însă mi s-a spus ca nu merge decât dacă sunt in domeniu(lucrez la receptie, intr-o clinica de recuperare)
Problema este ca, nu ai cum sa te angajezi in domeniu decât după ce ai terminat licența, deoarece ai nevoie de aviz de libera practica si asigurare de malpraxis.
Este legal ceea ce fac ei?
Întreb deoarece sunt foarte mulți profesori care au pretenții sa ajungem si la cursuri si la seminarii si imi este foarte dificil(având in vedere ca am cursuri inclusiv după ora 16, când ar trebui sa fiu la munca)
Multumesc anticipat pentru răspunsuri!
Buna ziua! Am 19 ani si sunt studenta, parintii mei fiind despartiti de multi ani, ambii recasatoriti. Tatal meu nu imi mai plateste pensia alimentara de cand am plecat la facultate, motivand aceasta decizie prin faptul ca mi-am schimbat numele de familie(numele mamei dupa casatorie) si de aceea nu imi mai raspunde la telefon, la mesaje. Ce as putea face?
Mi-a dat banii in iunie, 200 lei, dupa care, ultima data, dupa un scandal mare, in decembrie, la inceput, tot 200 lei, dupa luni bune in care nu mi-a platit.
Mentionez ca nu avem o situatie financiara foarte buna, avand in vedere faptul ca stau in alt oras, am de platit cazare, mancare, transport, facultate. Multumesc anticipat!