avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Scutire de frecventa angajat in cazul in care lucrezi ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Scutire de frecventa angajat in cazul in care lucrezi in domeniu

Buna ziua!
Sunt studenta in anul 2 la kinetoterapie, in bucuresti.
Din Octombrie lucrez.
Am încercat sa duc adeverința de salariat pentru o scutire de frecventa însă mi s-a spus ca nu merge decât dacă sunt in domeniu(lucrez la receptie, intr-o clinica de recuperare)
Problema este ca, nu ai cum sa te angajezi in domeniu decât după ce ai terminat licența, deoarece ai nevoie de aviz de libera practica si asigurare de malpraxis.
Este legal ceea ce fac ei?
Întreb deoarece sunt foarte mulți profesori care au pretenții sa ajungem si la cursuri si la seminarii si imi este foarte dificil(având in vedere ca am cursuri inclusiv după ora 16, când ar trebui sa fiu la munca)
Multumesc anticipat pentru răspunsuri!

Alte discuții în legătură

Ce presupune masterul in cariera judiciara? sbdcl sbdcl ce presupune masterul in cariera judiciara mai exact?mersi (vezi toată discuția)
Exista diploma echivalenta licentei pe limbi straine? alexa007 alexa007 Am terminat facultatea de lb straine la spiru haret si momentan nu pot ridica diploma de licenta de la ei pe motiv ca ar fi in proces cu ministerul ... (vezi toată discuția)
Am o problema noua..... BogdanCostea BogdanCostea Mai intai de toate va salut cu respect si va urez un nou an fericit si plin de realizari. Problema mea este ca am fost exmatriculat de la master pe motiv ca nu ... (vezi toată discuția)