avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Activitate Georgesava

Activitate Georgesava

Buna ziua , o scurta întrebare dacă sunteți amabili . Am depus o cerere de anulare a procesului verbal de contravenție la instanta la o mică tamponare , am avut prima înfățișare la care s.a luat act de cerere și a introdus în proces asiguratorii si celălalt șofer , și acum vreau să renunț la proces . Ce acte trebuie sa depun la instanta ? Acea cerere de încetare a procesului care se găsește pe net ? Va fi nevoie și de acordul părților ? Mulțumesc .
Vă mulțumesc pentru răspuns și timpul acordat . Atașez o poza cu locul exact unde s.a întâmplat , voi sa intru pe podeț cum se spune în fața acelei clădiri galbene , 3 mașini în spatele meu mă așteptau .
[ link extern ]

latka a scris:

Nu mi-e clar unde doreati sa virati la stinga., ce era acolo.

Buna ziua , prezint o speță și dacă sunteți amabili să îmi oferiți o îndrumare . Mă deplasez pe drum cu 2 benzi și anume sens și contrasens cu linie discontinuă . Semnalizez de la 80 de metri dorința de a face stânga și a intra in parcare proprietate proprie , încetinesc până aproape de oprire cu semnalizarea pusă , in spatele meu datorita faptului că am încetinit se formează o coada de 3 mașini în așteptare , incep virajul la stânga ușor când sunt acroșat de un autovehicul care cu viteza mare a depășit coloana de 3 autovehicule . Eu aripa stângă fata cu far el zgârieturi partea dreapta uși . Politia vine mă asigură că el este vinovat că a depășit coloana , mergem la sediu și fără a insinua nimic , declarațiile polițiștilor se schimbaa 180 de grade cum că eu sunt vinovat că nu m.am asigurat la schimbarea direcției de mers , primesc amenda , și el nu primește absolut nimic . Vreau sa contest procesul verbal de amenda in incercarea de a scăpa de vinovăție . Sper sa fac rost de niste camere care băteau exact in eveniment . Întrebarea este dacă aș putea avea câștig de cauză , părerile fiind împărțite .... Mulțumesc de atenție .