avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cerere încheiere proces
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cerere încheiere proces

Buna ziua , o scurta întrebare dacă sunteți amabili . Am depus o cerere de anulare a procesului verbal de contravenție la instanta la o mică tamponare , am avut prima înfățișare la care s.a luat act de cerere și a introdus în proces asiguratorii si celălalt șofer , și acum vreau să renunț la proces . Ce acte trebuie sa depun la instanta ? Acea cerere de încetare a procesului care se găsește pe net ? Va fi nevoie și de acordul părților ? Mulțumesc .
Ultima modificare: Marți, 23 Mai 2023
Georgesava, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Claudia Cozma , Avocat 22:04, 23 Mai 2023
Bună ziua,

Puteți face în scris o cerere de renunțare la judecată pe care să o depuneți la dosar sau puteți solicita renunțarea la judecată verbal, în timpul ședinței, la termenul de judecată. Va fi nevoie de acordul celorlalte părți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal anulat, cum recuperez contravaloarea reparatiei? andreea_in andreea_in Masina firmei a fost implicata intr-un accident de circulatie si initial, in procesul vb, a fost stabilit vinovat celalalt conducator auto. Acesta a constestat ... (vezi toată discuția)
Cum pot anula un proces ? xyz2009 xyz2009 Buna seara, Am deschis proces contra angajatorului, contest decizia de sanctionare disciplinara, am avut prima infatisare, angajatorul nu s-a prezentat. ... (vezi toată discuția)
Amânare proces Palalila Palalila Bina seara . Am contestat un PV de contravenție in care îmi este reținut permisul pe 30 de zile dar pana la urma am trimis o adresa către judecataorie in ... (vezi toată discuția)