Da, sa efectuat expertiză grafologica la Cluj și sa dovedit că nu este semnătura mea, instanța nu trebuia să se sesizeze din oficiu ținând cont că a mințit în proces, întreb și eu. Mulțumesc
Bună ziua, am avut un proces cu o firmă de transport la care lucram ca șofer și am plecat de la această firmă fără preaviz de 20 de zile pentru că nu se respecta contractul de muncă, am fost dat în judecata de către firmă, care mia cerut 1000 de euro prejudiciu adus firmei, Vreau să precizez ca am făcut plângere la itm pentru programul care îl aveam de 15-16 ore pe zi trei zile pe săptămână, și neplata salariului pe ultimele zile din lună și zilele de concediu, cei din firma au semnat pe statul de plată în locul meu la venirea itm în control și in tribunal au spus că eu am semnat, evident că am făcut expertiză grafologica si sa dovedit că nu era semnătura mea. Să nu o mai lungesc, am avut câștig de cauză la Sibiu și la Alba-Iulia unde sa făcut apel. Am primit doar cheltuielile de judecata, procesul a durat 2 ani, am câștig de cauză dacă deschid un proces pentru daune morale și fals în semnătura privată și uz de fals, aștept un răspuns, mulțumesc.
Bună ziua, am câștigat un proces și ședința pentru plata cheltuielilor de judecata de către firma la care lucram sa dat în 03.02.2022 și până la 28.02.22 nu am primit decizia în poștă, așa zice avocata, ce pot face în aceasta privință, mulțumesc.