avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, am câștigat un proces și ședința ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, am câștigat un proces și ședința pentru plata ...

Bună ziua, am câștigat un proces și ședința pentru plata cheltuielilor de judecata de către firma la care lucram sa dat în 03.02.2022 și până la 28.02.22 nu am primit decizia în poștă, așa zice avocata, ce pot face în aceasta privință, mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Lucian Furdui , utilizator 21:04, 27 Februarie 2022
Depuneți o cerere la instanta pentru redactarea și comunicarea hotărârii.
Si credeti ca avocata va minte.sau nu vrea sa va incasati banii?Motivarea unei sentinte dureaza de la 2,3 luni in cazurile fericite pana la 6 luni.un an in functie de n factori.Solutii sunt ,cerere urgentare, memoriu la conducerea instantei dar tot la mana judecatorului asteptati..
Ultima modificare: Duminică, 27 Februarie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Am înțeles , mulțumesc mult pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redactare si comunicare hotarare judecatoreasca apel guest12345 guest12345 Am castigat un apel la procesul de partajare al unor bunuri in martie 2019. Am vazut asta pe portal.just.ro. Totusi, de atunci nu am primit hotararea. In urma ... (vezi toată discuția)
Judecatorul nu a transcris solutia la 2 luni dupa pronuntare. cum fac sa fac rost de ea? Dana Marin Dana Marin Buna ziua, Am nevoie urgenta de solutia transcrisa de judecator pronuntata intr-o executare silita (incepere) acum 2 luni. Mi-a indicat cineva ca pot cere ... (vezi toată discuția)
Procedura evacuare pana la obtinerea redactarii hotararii bogdan_vasile1 bogdan_vasile1 Asa ca si multi altii astept de 7 luni redactarea hotararii irevocabile prin care pot sa evacuez ocupantul abuziv din apartamentul meu. Intrebare: Pot ... (vezi toată discuția)