avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Redactare sentinte TB
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Redactare sentinte TB

La Tribunalul Bucuresti am un dosar civil electronic pt care in data de 18.12.2020 am primit solutia unde se specifica ca "pronuntata astazi, 18.12.2020, prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei". As dori sa stiu, in cazul dosarului electronic, trebuie sa primesc sentinta scrisa? Ar trebui sa depun o cerere de redactare sentinta la TB?
Ultima modificare: Marți, 8 Iunie 2021
I_O_VDM, utilizator
Bună ziua,
Înseamnă că nu a fost încă redactată. O veți primi și prin poștă. Puteți face o cerere privind urgentarea redactării hotărârii.
2 3 luni a devenit termenul minim în care se redactează,dar în marea majoritate a cazurilor durează mai mult.In situatia dvs puteti face o cerere de urgentare iar în cazul în care nu are efect un memoriu la conducerea tribunalului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.. 1. o decizia a tribunalului care este executorie ... tory_bei tory_bei Bună ziua.. 1. O decizia a Tribunalului care este executorie se poate pune în aplicare în baza minutei după site ul Tribunalului sau trebuie așteptată ... (vezi toată discuția)
Sentinta andronacheioana andronacheioana Buna ziua, La inceputul lunii februarie, in urma unui apel, am fost instiintata a doua zi de catre avocataa, ca s-a respins, si ca vom afla din ce motive ... (vezi toată discuția)
Motivare sentinta tiberiucezar tiberiucezar Bun aziua Sentinta de divort s-a dat pe data de 05 oct 2011 dar nu s-a motivat pana acuma. Ce se poate face in aceasta situatie? (vezi toată discuția)