avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua.. 1. O decizia a Tribunalului care este ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua.. 1. O decizia a Tribunalului care este executorie ...

Bună ziua..
1. O decizia a Tribunalului care este executorie se poate pune în aplicare în baza minutei după site ul Tribunalului sau trebuie așteptată hotărârea redactată?
2. Ce inseamna- Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei?
Cel mai recent răspuns: tory_bei , utilizator 18:21, 3 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să așteptați să se redacteze hotărârea. Cât privește a doua întrebare, punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei înseamnă în concret că părțile se pot duce la arhiva instanței și să afle de acolo care a fost soluția dată (soluția pe scurt). În orice caz, hotărârea motivată o să vă fie comunicată.
Dar de ce nu este valabilă minuta instanței?
Am văzut la televizor când arestează VIP urile că în două ore de la pronuntare poliția se duce după el acasă și hotărârea se redacteaza peste cinci șase luni .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare hotărâre proces penal ionuthalici ionuthalici Buna ziua. Am avut un proces pe art 336, conducere sub influența alcoolului. Ieri am avut termen de pronunțare și instanta a dat soluția prin hotărâre cu ... (vezi toată discuția)
Cu cale de atac odată cu fondul.. ravas ravas buna seara am primit urmatoarea solutie: Tip solutie: Amână pronunţarea Solutia pe scurt: În temeiul art.396 alin.1 C.proc.civ. amână pronunţarea la ... (vezi toată discuția)
Redactare sentinte tb I_O_VDM I_O_VDM La Tribunalul Bucuresti am un dosar civil electronic pt care in data de 18.12.2020 am primit solutia unde se specifica ca \"pronuntata astazi, 18.12.2020, prin ... (vezi toată discuția)