avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sentinta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sentinta

Buna ziua,

La inceputul lunii februarie, in urma unui apel, am fost instiintata a doua zi de catre avocataa, ca s-a respins, si ca vom afla din ce motive in momentul primirii sentintei.. Nelamurirea mea este...cat dureaza pana se redacteaza si trimite o sentinta? Au trecut de atunci 4 luni si nu am primit nimic. Este normal asa ceva? Cum pot afla de ce a fost respins acel apel?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 16:23, 15 Iunie 2011
In mod normal durata maxima este de 30 de zile , unica solutie de a afla rezultatul este sa mergeti la registratura tribunalului unde s-a judecat procesul , avand bineinteles nr.de dosar , sau intrati pe portal.just.ro si cautati acolo rezultatul sentintei dumneavoastra . Succes !
..la registratura mi s-a spus ca inca nu au dosarul, ca este inca la judecator/grefier pt redactare sentinta, iar pe portal.just.ro nu apare deloc doasarul...sunt doar dosare din 2011..ultimele 100 introduse.
Termenul de redactare al hotararilor civile este de 30 de zile de la pronuntare, insa avand in vedere ca in cazul dvs. acesta a fost cu mult depasit, puteti formula o cerere de urgentare a redactarii hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere pentru tehnoredactarea unei hotarari marystanga marystanga Buna ziua as dori sa va intreb daca se poate face o cerere pentru urgentarea tehoredactarii unei hotarari penale? E nevoie de o cerere anume depusa personal la ... (vezi toată discuția)
Motivare sentinta tiberiucezar tiberiucezar Bun aziua Sentinta de divort s-a dat pe data de 05 oct 2011 dar nu s-a motivat pana acuma. Ce se poate face in aceasta situatie? (vezi toată discuția)
Termenul de redactare si de comunicare a sentintei de divort Georgian2all Georgian2all Un var de-al meu a divortat in martie ... termen la care judecatoarea a lasat dosarul in pronuntare. Din ce am auzit, termenul ar fi de 30 zile, timp in care ... (vezi toată discuția)