avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Judecatorul nu a transcris solutia la 2 luni dupa ...
Discuție deschisă în Executare silită

Judecatorul nu a transcris solutia la 2 luni dupa pronuntare. Cum fac sa fac rost de ea?

Buna ziua,

Am nevoie urgenta de solutia transcrisa de judecator pronuntata intr-o executare silita (incepere) acum 2 luni. Mi-a indicat cineva ca pot cere un certificat al solutiei, asa e? Aveti idee care e procedura? La executarile silite pot copia acte din dosarul meu, le pot legaliza? La arhiva mi s-a spus ca nu si e cam ciudat.
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Dana Marin , utilizator 08:25, 27 Iunie 2012
Cereti un certificat de grefa de pe minuta. Depuneti o cerere de urgentare a redactarii. Da, veti putea copia acte din dosar, dar trebuie sa ajunga in arhiva, si asta se va intampla dupa redactare. Depuneti cererea de copii xerox a dosarului si un memoriu la biroul de informatii publice. Daca insistati ar trebui sa se rezolve, respectiv cineva din arhiva va merge in biroul judecatorului, va lua dosarul chiar daca nu e redactata sentinta, il va duce la xerox si apoi il va lua de la xerox si il va duce inapoi la judecator.
Sunteti o comoara la forum.
mULTUMESC mult.
Solicitati certificat de grefa de pe minuta
Solicitati oficial presedintelui de instanta sa dispuna redactarea si comunicarea hotararii instantei
Staruiti la niverlul grefierei responsabile in redactare.Aveti posibilitatea conditionat de interes...pentru scurtarea timpului utilizat de corespondenta sa ridicati dvs direct exemplarul de la instanta de judecata
Ce oameni minunati aici pe Avocatnet. Multumesc doamna Ynocentta si domnului avocat Georgescu.
Unde se depun cererile, la registratura? Mai dureaza si acolo o mie de ani pina se prelucreaza.... Pot legaliza hotaririle instantei, tot acolo? E clar, maine ma duc acolo sa rezolv.
Am facut cerere de urgentare insa mie imi trebuie maine incheierea. Aveti idee ce pot sa fac? Minuta de la grefier se poate da in aceeasi zi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , au trecut 5 luni de la terminarea procesului , si ... Ioan1123 Ioan1123 Buna ziua , au trecut 5 luni de la terminarea procesului , si nu am primit nici acum hotararea judecatoareasca , si am nevoie de ea sau de o dovada ca am ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza pana primesc decizia de la proces acasa doncristiano doncristiano Pe 30.03.2010 am castigat un proces cu solutie irevocabila fiind la recurs(o revedicare imobiliara asupra unui mic teren arabil). Vreau sa stiu care este ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca,procedura tergiversata nejustificat alexflorin1 alexflorin1 buna ziua...pe scurt,si fara a folosi the shift key...:\\">in data de 27.12.2012. obtin o pronuntare la tribunalul bucuresti care suna asa...\'instanta admite ... (vezi toată discuția)