avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1241 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei constantin28

Activitate Andrei constantin28

BUNA ZIUA AM 1 AN CU SUSPENDARE IN AMANARE SI MAI AM 3 ANI CU SUSPENDARE NORMAL ,SISTEMUL DE PROBATIUNE A CERUT CONTOPIREA DOSARELOR CE SE VA INTAMPLA AM SI 7 LUNI CARE AM FOST ARESTAT PREVEMTIV ,DACA IMI CONTOPESTE DODARELE IMI VA DA CU EXECUTARE?
Buna ziua am o condamnare 1 an cu suspendare în amânare și mai am o condamnare 3 ani cu suspendare sistemul de probațiune a cerut contopirea lor ce se va intpla?
Nu sunt contopite încă,7 am instanta de contopire

trandafir2 a scris:

Buna ziua, Se descontopesc pedepsele, daca este cazul, apoi se repun in individualitatea lor, apoi se aplica regulile de la concurs, si daca pedeapsa rezultata este sub 3 ani, atunci se poate mentine beneficiul suspendarii executarii pedepsei. Din ce spuneti, aritmetic este cam greu ca rezultanta sa fie sub 3 ani.

Buna seara am o întrebare am doua dosare cu suspendare primul dosar trafic de influență 3 ani de suspendare și unul conducere fără permis 1 an cu suspendare rămase definitive,probațiunea a făcut contestație la executare,din care eu 7 luni am fost arestat preventiv ce se va întâmpla după contopire ? Va transforma din suspendare în executare??