avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... BUNA ZIUA AM 2 dosare 1 AN CU SUSPENDARE IN AMANARE ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

BUNA ZIUA AM 2 dosare 1 AN CU SUSPENDARE IN AMANARE SI MAI AM 3 ANI CU ...

BUNA ZIUA AM 1 AN CU SUSPENDARE IN AMANARE SI MAI AM 3 ANI CU SUSPENDARE NORMAL ,SISTEMUL DE PROBATIUNE A CERUT CONTOPIREA DOSARELOR CE SE VA INTAMPLA AM SI 7 LUNI CARE AM FOST ARESTAT PREVEMTIV ,DACA IMI CONTOPESTE DODARELE IMI VA DA CU EXECUTARE?
Da, pe contopire ajungeți la închisoare.
În trecut, i-am scăpat pe mulți de închisoare în astfel de cazuri dar nu se mai poate asa ceva în prezent.
Reușeam sa conving instanta ca nu se impune închisoare cu executare și era corect în cazurile mele.
Insa, se ajungea la închisoare și pe legea veche în astfel de cazuri.

Scris din București 2022
Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu exista alta varianta, pedeapsa rezultanta depaseste 3 ani care este limita maxima la care se poate dispune suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contopire amenda administrativa,inchisoare animacikaa animacikaa in urma contopirii pedepselor (5 pedepse cu inchisoare cu suspendare) cu un spor de 1 an 6 luni am un rezultat de 3 ani 6 luni. daca la ultimul dosar reusesc ... (vezi toată discuția)
Două condamnări. cât se execută din pedeapsă? sunt șanse să se scape de amândouă? eX3nna1 eX3nna1 Buna ziua, Am un prieten care a fost inculpat in doua dosare diferite. In primul a obtinut condamnare de 3 ani cu suspendare, iar in al doilea, a fost ... (vezi toată discuția)
Cumularea faptelor misu83 misu83 Anul acesta a inceput sa se judece pe fond dosarul meu din 2014 in care sunt invinuit pt conducere fara permis de conducere auto.Tot anul acesta in vara am ... (vezi toată discuția)