avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara am o întrebare am doua dosare cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara am o întrebare am doua dosare cu suspendare primul ...

Buna seara am o întrebare am doua dosare cu suspendare primul dosar trafic de influență 3 ani de suspendare și unul conducere fără permis 1 an cu suspendare rămase definitive,probațiunea a făcut contestație la executare,din care eu 7 luni am fost arestat preventiv ce se va întâmpla după contopire ? Va transforma din suspendare în executare??
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2022
Andrei constantin28, utilizator
Buna ziua, Se descontopesc pedepsele, daca este cazul, apoi se repun in individualitatea lor, apoi se aplica regulile de la concurs, si daca pedeapsa rezultata este sub 3 ani, atunci se poate mentine beneficiul suspendarii executarii pedepsei. Din ce spuneti, aritmetic este cam greu ca rezultanta sa fie sub 3 ani.
Nu sunt contopite încă,7 am instanta de contopire

trandafir2 a scris:

Buna ziua, Se descontopesc pedepsele, daca este cazul, apoi se repun in individualitatea lor, apoi se aplica regulile de la concurs, si daca pedeapsa rezultata este sub 3 ani, atunci se poate mentine beneficiul suspendarii executarii pedepsei. Din ce spuneti, aritmetic este cam greu ca rezultanta sa fie sub 3 ani.

Pedeapsa rezultanta o sa fie in regim de detentie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea beneficiului suspendarii conditionat a executarii pedepsei badila steluta badila steluta am si eu o intrbare. in urma solutionarii unui dosar penal pe oug 195/2002 s-a anulat anularea beneiciului suspendarii conditionate a executarii pedepsei ... (vezi toată discuția)
Inca o intrebare... pedeapsa cu suspendare revocata... Aleksa3g Aleksa3g Buna ziua din nou.Imi cer scuze daca sunt prea insistenta,dar nepricepandu-ma la astfel de probleme si neavand,deocamdata,posibilitatea de a afla din alta ... (vezi toată discuția)
Contopire pedepse emilianastasa emilianastasa fiul meu are mai multe pedepse cu inchisoare si anume vreo 4 de 1 an si 6 luni, una de 4 luni una de 2 ani, una de 2 ani si 4 luni si una de 2 ani si 6 luni ... (vezi toată discuția)