avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Activitate NeluCumpanasu

Activitate NeluCumpanasu

Apartamentul părințiilor. Mostenire
Bună seara. Mama mea are un apartament căruia în mod normal i sunt mostenitor în proporție de 100%.
Aatazi mama ma sunat plângând precum ca cu câțiva ani în urma, mama ei adică bunica mea ar fi mers la un notar și ar fi pus-o sa semneze ceva testament, sau un contract de mostenire.
Mama e instabila din punct de vedere mental.
Iar bunica care aleargă după averea mamei nu are nici un drept asupra asupra ei, datorita faptului ca ea sia înfiat fata acum 50 de ani cu acte în regula.
Ce ma sfătuiți sa fac?
Mama are contractul de vânzare cumparare si atat,
Unde pot sa verific dacă mama a fost manipulata pentru semnarea unor acte pentru a-si instraina casa după decesul ei?
Ea nu si-a dorit asta și își dorește sa verificam impreuna și eventual sa anuleze orice contract care l-ar fi făcut.
Mulțumesc. Seara placuta
Discuție Mostenire
Mostenire
Bună seara!
As dori și eu sa știu câteva informații referitoare la o posibila moștenire. Bineînțeles dacă mai este posibila!
Mama a fost infiata cu acte în regula de o familie, aceasta familie din păcate a decedat acum 26 de ani , în urma decesului a fost moștenitoare a tuturor proprietatilor lor fiind singurul lor copil . Mama a suferit un accident de mașină prin care a rămas cu sechele. Ea nu mai știe ce proprietăți mai au părinți ei și am dori să aflăm dacă mai putem întra în posesia lor .
Menționez că mama ca si acte mai are certificatul de deces al lor .
Mulțumesc!
O seara plăcută!
Dacă eu devin proprietar mai devine obligatia dezvoltatorului de a ma racorda la utilități? Am citit aici pe forum ca foarte multe tepe au existat din acest punct de vedere și ca foarte mulți noi proprietari au cheltuit sume foarte mari pentru a se racorda la energie electrica.
Sa înțeleg ca între timp sa mai schimbat legea și nu mai e asa de permisiva?
Apartament credit ipotecar.
Buna seara. As avea și eu nevoie de ceva informații dacă se poate.
Urmează sa achiziționez un apartament prin credit ipotecar intr-un ansamblu rezidențial unde construcția este finalizata racordat la gaz, canalizare dar mai puțin la energie electrica. Dezvoltatorul pune mici presiuni sa demaram procedurile de obținerea a creditului ipotecar deșii în precontract e specificat ca apartamentul se va vinde cu toate utilitățile racordate inclusiv energie electrica. Dezvoltatorul spune ca el a făcut plata către enel si urmează ca blocul sa fie branșat în 90 de zile din care au trecut 30, invocând ca enel schimba rețeaua stradal si in momentul de fata refuza racordarea blocului pe vechea rețea. Mentionez ca nu am văzut nici un act doveditor al plății către enel.
Risc sa nu fiu branșat la energie electrica?
Pot exista costuri suplimentare pentru a ma bransa la energie electrica?
Banca spune ca dacă exista curent de șantier ei pot trimite evaluatorul. Va mulțumesc.