avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartamentul părinților. Mostenire Bună seara. Mama ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartamentul părinților. Mostenire Bună seara. Mama mea are ...

Apartamentul părințiilor. Mostenire
Bună seara. Mama mea are un apartament căruia în mod normal i sunt mostenitor în proporție de 100%.
Aatazi mama ma sunat plângând precum ca cu câțiva ani în urma, mama ei adică bunica mea ar fi mers la un notar și ar fi pus-o sa semneze ceva testament, sau un contract de mostenire.
Mama e instabila din punct de vedere mental.
Iar bunica care aleargă după averea mamei nu are nici un drept asupra asupra ei, datorita faptului ca ea sia înfiat fata acum 50 de ani cu acte în regula.
Ce ma sfătuiți sa fac?
Mama are contractul de vânzare cumparare si atat,
Unde pot sa verific dacă mama a fost manipulata pentru semnarea unor acte pentru a-si instraina casa după decesul ei?
Ea nu si-a dorit asta și își dorește sa verificam impreuna și eventual sa anuleze orice contract care l-ar fi făcut.
Mulțumesc. Seara placuta
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:36, 1 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista un contract de mostenire, poate a lăsat un testament, acesta poate fi revocat.
Vedeți dacă mai e proprietar mama cereti la cartea funciara un extras de informare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament revocat, rezerva succesorala nicoletaman nicoletaman Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Bunicul a avut 6 copii, in 1970 a facut un testament prin care isi imparte toata averea, in acest ... (vezi toată discuția)
Neclaritati privind proprietatea ContSters226194 ContSters226194 Un domn in varsta a incheiat un testament, in fata notarului, prin care ii lasa mamei mele toata averea sa, nu are alti mostenitori in viata. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Succesiune VIORICA ILIESCU VIORICA ILIESCU buna ziua. va rog sa-mi spuneti si mie daca un testamentn mai are valoare daca dupa el, s-a facut un act de vanzare cumparare, pe 3/4 din averea dobandita. ... (vezi toată discuția)