buna ziua ,revin la anunt si mentionez ca nu ne-a permis angajatorul sa participam la examen ,este un abuz al acestuia si vom solicita in instanta anularea examenuluisi reintegrarea pe postul ocupat in perioada de alerta .
buna ziua . va rog sa ma ajutati in elucidarea acestui aspect ,legea 70/2022 privind sustinerea examenului pe post si trasformarea c i m durata determinata in durata nedeterminata a fost interpretata de angajator ca pensionarii limita varsta sa nu participe ca urmare a depasirii varstei 69 ani ,s-a emis decizie de incetare cim .ce se intampla in continuare cu cei in aceasta situatie ptr ca termenul de sustinere examen a expirat .multumesc ptr raspuns .
buna ziua . sunt abonat la acest forum si doresc sa fiu ajutat in elucidarea acestui aspect:: sunt pensionar limita varsta ,sunt angajat cu c im durata determinata pe perioada starii de alerta si conform legii 70/2022 trebuie sa sustin examen ptr c im durata nedeterminata ,dar angajatorul refuza sa sustin acest examen ,pe motiv de varsta ?este legala masura angajatorului si ce demersuri trebuie sa fac ,eu .multumesc ptr raspuns !
buna ziua .apreciez raspunsurile dumneavoastra privin legislatia muncii .va rog frumos sa-mi precizati ce se intampla in cazul in care angajatorul nu a respectat regulamentul de desfasurare a examenului conform legii 70/2022(nu a publicat numele salariatilor incadrati fara concurs ,biblografia ,comisiile de examen si de contestatii),pe motiv de varsta,fiind pensionari .va multumesc pentru intelegere .
buna ziua ,va rog sa-mi precizati ,daca peste varsta de 69 ani ,pensionar limita varsta angajat cu c i m durata determinata pot conform legii 70/2022 sa sustin examen si sa am c i m durata nedeterminata?multumescanticipat!
un pensionar limita varsta incadrat pe durata determinata ,36 luni,dupa incheierea acestuia mai poate incheia un c i m de sine statator si ce durata va avea determinata sau nedeterminata .multumesc anticipat !
un pensionar ptr limita varsta a fost angajat in perioada starii de alerta determinata de pandemia covid -19 ,pe perioada determinata, fara examen . in prezent a fost promulgata legea 70/2022 care reglementeaza statutul acestei categorii de personal, in sensul de a ocupa acelasi post ,pe perioada nedeterminata , prin promovarea unui examen. se mai tine cont de cele 36 luni?