avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua ,revin la anunt si mentionez ca nu ne-a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua ,revin la anunt si mentionez ca nu ne-a permis angajatorul ...

buna ziua ,revin la anunt si mentionez ca nu ne-a permis angajatorul sa participam la examen ,este un abuz al acestuia si vom solicita in instanta anularea examenuluisi reintegrarea pe postul ocupat in perioada de alerta .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 9 Iunie 2022
Reintegrare nu poate fi facuta decat pentru perioada ramasa de la data incetarii c.i.m. si pana la data expirarii perioadei contractuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din cic Sorina_bi Sorina_bi Buna ziua.Am fost in CCC 2 ani pana in 25 noiembrie 2013 cand m-am intors la munca.In 29 am primit decizie de incetare a CM ca urmare a desfiintarii postului ... (vezi toată discuția)
Bună ziua sunt infirmieră debutanta din 18.03.2023 în data ... Iuliana Florina Papuc Iuliana Florina Papuc Bună ziua sunt infirmieră debutanta din 18.03.2023 în data de 16.10.2024 au zis că trebuie să facem dosarele pentru a participa la examen pe data de 31 ... (vezi toată discuția)
Pot cere acest lucru in instanta? alina.l alina.l Intr-o actiune in instanta de tipul -obligatia de a face-,pot cere reintegrarea in munca?Precizez ca de peste 2 luni de la data la care am fost anuntata ... (vezi toată discuția)