Buna ziua sunt in ccc cu primul copil de 1 an si 7 luni, in martie 2023 fetita urmeaza sa faca 2 ani si atunci ar trebui sa reîncep munca. Dar sunt însărcinată iar si nu știu cum se procedează, voi mai beneficia de stimulent de insertie pt fetiță, angajatorul ma va mai primi inapoi la munca.voi mai beneficia de indemnizație daca sunt in ccc Menționez ca abia am aflat ca sunt însărcinată
Bună ziua, aș dori dacă se poate sa ma ajute cineva cu un sfat. Eu și concubinul meu am locuit împreună în casa acestuia aproape 3 ani, în urma acestei relații avem și o fetiță de 1 an. Eu as vrea sa am custodia exclusiva a fetitei. El bea și joaca la aparate, când venea beat rupt noaptea târziu făcea scandal și uneori sarea și la bătaie și își punea muzica sa ii duduie pereții și trezea fetita. Și de câte ori se îmbată ma fugarea de acasă, ma scotea afara pe poarta. Eu am filmări cu el și înregistrări când ma jignește și ma face în tot felul și filmări cu el beat rupt și alteori violent. Ma pot ajuta aceste filmări și înregistrări sa obțin custodia exclusiva a copilului?