avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua sunt in ccc cu primul copil de 1 an si 7 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua sunt in ccc cu primul copil de 1 an si 7 luni, in martie ...

Buna ziua sunt in ccc cu primul copil de 1 an si 7 luni, in martie 2023 fetita urmeaza sa faca 2 ani si atunci ar trebui sa reîncep munca. Dar sunt însărcinată iar si nu știu cum se procedează, voi mai beneficia de stimulent de insertie pt fetiță, angajatorul ma va mai primi inapoi la munca.voi mai beneficia de indemnizație daca sunt in ccc Menționez ca abia am aflat ca sunt însărcinată

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie pana la varsta de 3 ani a copilului iolanda15 iolanda15 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, daca fetita mea implineste 2 ani pe 7 octombrie 2014 si eu ma intorc la serviciu cu 62 zile mai devreme, respectiv pe 5 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Rody 85 Rody 85 Buna ziua, In situatia in care voi naste in decembrie iar contractul meu este pe o perioada determinata pana in 01.03.2015 pot opta pentru o perioada de 1 an ... (vezi toată discuția)
Eligibilitate stimulent de insertie daca in momentul intrarii in ccc eram in somaj Roxana-MariaIon Roxana-MariaIon Buna ziua, In anul 2014, am avut urmatoarea situatie: \"Sunt insarcinata in 4 luni, urmand sa nasc la inceputul lui martie 2015. Situatia mea este ... (vezi toată discuția)