avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, aș dori dacă se poate sa ma ajute cineva ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, aș dori dacă se poate sa ma ajute cineva cu un ...

Bună ziua, aș dori dacă se poate sa ma ajute cineva cu un sfat. Eu și concubinul meu am locuit împreună în casa acestuia aproape 3 ani, în urma acestei relații avem și o fetiță de 1 an. Eu as vrea sa am custodia exclusiva a fetitei. El bea și joaca la aparate, când venea beat rupt noaptea târziu făcea scandal și uneori sarea și la bătaie și își punea muzica sa ii duduie pereții și trezea fetita. Și de câte ori se îmbată ma fugarea de acasă, ma scotea afara pe poarta. Eu am filmări cu el și înregistrări când ma jignește și ma face în tot felul și filmări cu el beat rupt și alteori violent. Ma pot ajuta aceste filmări și înregistrări sa obțin custodia exclusiva a copilului?
Va angajati av,prezentati acestuia probele pe csre le aveti,acesta va explica ce sanse sunt.Ar trebui martori,sunati la 112 cand face scandal,solicitati ordin de protecție,certificat IML daca va agreseaza , ,acestea sunt probe beton,un proces nu poate sta in filmari si inregistrari...
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie exclusivă, violență și amenințări Amalia435 Amalia435 Buna ziua, oare pot obtine custodie exclusiva a fetitei mele de 3 ani daca: tatal ei m-a batut de multe ori, inclusiv in fata fetitei, apoi de cand am rupt ... (vezi toată discuția)
Tutela minor FACEBUC FACEBUC NU am fost casatorita cu el avem o fetita e pe numele lui suntem despartiti de 2 ani nu avem nici un act pentru tutela fetitei . nu nea trimis nimic in acest ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor! intentionez sa-i intentez proces tatalui fetitei ... herminac herminac Decadere din drepturi / Custodie exclusiva Buna ziua tuturor! Intentionez sa-i intentez proces tatalui fetitei mele si as dori sa aflu de la dvs. care ar ... (vezi toată discuția)