avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie exclusivă, violență și amenințări
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie exclusivă, violență și amenințări

Buna ziua, oare pot obtine custodie exclusiva a fetitei mele de 3 ani daca: tatal ei m-a batut de multe ori, inclusiv in fata fetitei, apoi de cand am rupt relatia cu el si am decis sa divortam ma ameninta intr-una, ma jigneste, ne urmareste pe strada, imi trimite sute de mesaje de amenintare, spune ca am pe altul si de-asta vreau sa ma despart de el, ceea ce nu este adevarat, eu m-am despartit de el din cauza comportamentului lui violent. Fetita a vazut toate astea, vede ca urla la mine de cate ori ne vedem, ca eu plang si spune ca tata e rau. De fiecare data cand ne vedem, el ma jigneste, ma ameninta, eu plang mereu. Situatia deja tine de cateva luni, timp in care lucrurile se inrautatesc. Inca nu am apucat sa divortam, dar vreau asta cat mai curand si as vrea sa cer custodie unica. Credeti ca voi reusi?
Ultima modificare: Luni, 25 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Amalia435 , utilizator 15:59, 25 Septembrie 2017
Ca să obţineţi autoritate părintească unică, trebuie să dovediţi că tatăl e violent şi nu pe vorbe, ci pe dovezi concrete: ameninţările prin sms scoateţi-le pe hârtie, pe baza lor cereţi ordin de protecţie, trebuie să aveţi şi martori pentru violenţa lui, persoane care au fost de faţă când v-a lovit, dacă vă mai loveşte, sunaţi la 112 şi apoi, mergeţi urgent la serviciul de medicină legală, să se constate agresiunea.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si custodie mirel1987 mirel1987 Buna Ziua! Ma numesc Simona, am 27 de ani. casatorita. Avem o fetita impreuna in varsta de 3 anisori. de ceva timp nu ma mai pot intelege cu sotul, este ... (vezi toată discuția)
Custodie mariusss78 mariusss78 Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o ... (vezi toată discuția)
Femeie agresata, doresc sa divortez, dar sotul nu este de acord davideloo608 davideloo608 aseara sotul meu m-a batut, dar pana dimineata au trecut cucuiele. am sunat la politie, dar el este linistit pt ca stie ca fara certificat medico legal nu ... (vezi toată discuția)