NU am fost casatorita cu el avem o fetita e pe numele lui suntem despartiti de 2 ani nu avem nici un act pentru tutela fetitei . nu nea trimis nimic in acest timp a vazuto de cateva ori dar nu ia adus decat niste mizilicuri de dulcuri neam desparti pt ca bea si a inceput sa dea in mine am chemat si politia de trei patru ori ...problema e urmatoarea eu am venit de 3 zile in italia la fratele meu pt ca are niste probleme familiare ...si mai trebui sa stau macar trei saptamani ... el a aflat ca am plecat din tara si a aflat inca ca fetita merge la gradinita ceia ce din septembrie el na stiut ca fetita lui merge la gradinita doar acum sainteresat si a mers la gradinita beat sa vada fetita si a facut scandal la doamna directoare si ameninta ca ami ia fetita ca eu am abandonato si o ameninta si pe mama ca vine cu politia so ia pe fata va rog ajutatima spunetim ce se poate intampla cum pot rezolva ...................pana nu e prea tarziu caci inebunes pana ajung acasa sal dau in tribunal ........................ VA MULTUMES DIN SUFLET
In momentul de fata daca o ia, nu poate fi invinovatit de nimic.
Trebuie sa cereti custodia minorei si stabilirea domiciliului la dvs. cand veniti in tara.