avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Activitate Eder4

Activitate Eder4

Răspuns la discuția Bună seara - furt în Germania
Bună Andreea dacă mai intri pe aici,spune-mi te rog cum sa terminat povestea prietenului tău?

Andreealukas a scris:

Bună seara, am un prieten care a furat in Germania.. A venit in Romania la identificat și acum e pe arest... Are in cauza 5 mi de euro... Cât o sa îi dea?si cum am putea sa ii mai scape din pedeapsă?

Mulțumesc frumos pentru răspuns Da asa este..Acum își da seama ce a făcut și este intr-o mare depresie. Clar ca nu ii mai trebuie asa ceva,a spus ea .Va rog dacă cumva știți ce site similar ar fi și la ce sa se aștepte?

CHKa a scris:

@Eder4 , pe aici mai intra lume , si se raspunde la intrebari DACA cineva stie si are bunavointa si timpul sa o faca . Nu credeti ca normal era sa puneti intrebarea pe un site similar din Germania ? doar ei isi cunosc propriile legi... Prietena dvs. , care pare ca nu se invata minte ( de vreme ce e a treia oara cand fura , sau- ma rog - a treia oara cand e prinsa ) , va afla cat de lunga e mana legii in Germania ... sau cat de toleranti sunt nemtii cu hotii ...

Pe aici nu mai întra nimeni,nu se mai răspunde la întrebări?

Eder4 a scris:

Buna ziua.Am o prietena aicin în Germania care a fost prinsa a 3 oara furând alimente di supermarket în decurs de 4 ani.Nu stie ce este cu ea,lucrează are familie. Acum este distrusa. Ce crede-ti ca i se va întâmpla?Mulțumesc anticipat

Îmi puteți spune va rog cum sa terminat la dumneavoastră?

UrgentAmenda a scris:

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Trebuia sa achitați.
Vorbiti cu un avocat din Germania daca ati depasit termenul ca sa nu va treziți ca va arestează.

Este prea târziu sa merg sa plătesc ?

Buna ziua.Am o prietena aicin în Germania care a fost prinsa a 3 oara furând alimente di supermarket în decurs de 4 ani.Nu stie ce este cu ea,lucrează are familie. Acum este distrusa. Ce crede-ti ca i se va întâmpla?Mulțumesc anticipat