avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara - furt în Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara - furt în Germania

Bună seara, am un prieten care a furat in Germania.. A venit in Romania la identificat și acum e pe arest... Are in cauza 5 mi de euro... Cât o sa îi dea?si cum am putea sa ii mai scape din pedeapsă?
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Eder4 , utilizator 14:23, 6 Aprilie 2022
Bună Andreea dacă mai intri pe aici,spune-mi te rog cum sa terminat povestea prietenului tău?

Andreealukas a scris:

Bună seara, am un prieten care a furat in Germania.. A venit in Romania la identificat și acum e pe arest... Are in cauza 5 mi de euro... Cât o sa îi dea?si cum am putea sa ii mai scape din pedeapsă?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor - arestare preventivă pentru furt din germania de acum doi ani Ancaanca1997 Ancaanca1997 Buna ziua ! Prietenul meu a fost in Germania acum 2 ani a furat cu un prieten de al lui din camera de hotel o suma de bani mai exact 100 euro,prietenul lui si ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin germania ContSters211056 ContSters211056 Un prieten a fost prins in Germania ca a furat dintr-un magazin de haine impreuna cu un alt baiat. Momentan este inchis in Germania, dar nu stiu pentru cat ... (vezi toată discuția)
Ajutați-mă: consecințe furt din magazin în spania Victor01 Victor01 Sunt in spania am furat din magazin pana la 200 euro care este pedeapsa ,as putea primi o amenda ?mi a scris si o foaie in care trebuie sa ma prezint la o ... (vezi toată discuția)