avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ajutor - arestare preventivă pentru furt din Germania ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ajutor - arestare preventivă pentru furt din Germania de acum doi ani

Buna ziua ! Prietenul meu a fost in Germania acum 2 ani a furat cu un prieten de al lui din camera de hotel o suma de bani mai exact 100 euro,prietenul lui si a facut pedeapsa el a scăpat iar acum politia l a luat din romania ca au venit poze cu el singurele probe si l au Arestat preventiv e posibil sa scape, cei din Germania sa nu l ceara la ei si sa i dea Interdicție ceva? Mi se pare aiurea dupa 2 ani ce probe mai sunt tocmai acum sa apara
Ultima modificare: Miercuri, 1 Noiembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 04:30, 4 Noiembrie 2017
Pentru doar 100 euro nu va de ce ar face nemtii atata deranj.
tgeorgescu a scris:

Pentru doar 100 euro nu va de ce ar face nemtii atata deranj.

Scuze: "vad", nu "va".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara - furt în germania Andreealukas Andreealukas Bună seara, am un prieten care a furat in Germania.. A venit in Romania la identificat și acum e pe arest... Are in cauza 5 mi de euro... Cât o sa îi ... (vezi toată discuția)
Furt cu valoare redusa in germania Dees Dees Buna ziua , sint speriata. Ieri am fost prinsa intr-un magazin de haine ca am furat in valoare de 24 de euro.. In Germania Mi-e frica tare . Este prima ... (vezi toată discuția)
Bani falsi picika picika buna un prieten al meu a cumparat un televizor si a platit 150 euro cu bani falsi...a fost prins de catre politisti,a fost dus la audiere dar inspectorul care ... (vezi toată discuția)