avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ajutați-mă: consecințe furt din magazin în Spania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ajutați-mă: consecințe furt din magazin în Spania

Sunt in spania am furat din magazin pana la 200 euro care este pedeapsa ,as putea primi o amenda ?mi a scris si o foaie in care trebuie sa ma prezint la o sectie de ce?
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 05:18, 21 Iulie 2018
S-ar putea sa scapi cu un avertisment penal.
S-ar putea sa primesti interdictie pe viata sa mai intri in magazinul din care ai furat.
Daca esti recidivist, s-ar putea sa faci puscarie.
Vezi ca ai dreptul la avocat gratuit.
Daca nu te prezinti la Sectia de politie, poti fi considerat fugar si se emite mandat de arestare pen numele tau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor !"furt"in magazin in portugalia kris789 kris789 bună ziua!am problema gravă...sunt studenta erasmus in portugalia si am avut un incident neplacut...am fost acum cateva zile in h&m si am pus din greseala o ... (vezi toată discuția)
Lovire Georgiana.diaconu Georgiana.diaconu Soțul meu a mai făcut puscarie 9 luni pentru furat telefoane , a ispășit pedeapsa. Acum a bătut pe cineva cu un tac de la biliard și la arestat pentru 30 ... (vezi toată discuția)
Consecinte furt in germania CristinelI CristinelI buna ziua, va rog eu mult sa ma ajutati cu o problema. un prieten foarte bun de-a meu a fost plecat acum 2 saptamani in germania, in vacanta, si a furat ... (vezi toată discuția)