avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovire

Soțul meu a mai făcut puscarie 9 luni pentru furat telefoane , a ispășit pedeapsa. Acum a bătut pe cineva cu un tac de la biliard și la arestat pentru 30 de zile. Credeți că poate plati doar o amendă ? Cat ar costa amenda aceea în euro ?

Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 15:59, 9 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa caute sa se inteleaga cu persoana vatamata poate isi retrage plangerea, altfel risca sa ajunga iar la puscarie.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Sa caute sa se inteleaga cu persoana vatamata poate isi retrage plangerea, altfel risca sa ajunga iar la puscarie.

Acum este arestat pentru 30 zile. Mulțumesc frumos .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din moment ce s-a cerut și încuviințat măsura arestării, rezultă că procurorul și judecătorul au apreciat că fapta prezintă o gravitate deosebită. Nu ne-ați dat informații cu privire la circumstanțele cauzei, la numărul de zile de îngrijiri etc. ca să ne facem o părere.

Dar din ceea ce ați expus conchid că sunt mici spre nule șansele să se pronunțe în final o soluție de condamnare la amendă penală, mai ales dacă soțul dumneavoastră este recidivist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua soțul meu este arestat în norvegia la prins cu 8 ... Larysa1997 Larysa1997 Bună ziua soțul meu este arestat în norvegia la prins cu 8 telefoane furate și ia dat arest preventiv 30 de zile ....oare al trimite acasa sau îl mai tine ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica din partea unui politist gigisabile gigisabile salut agresarea fizica de un orang al politiei cum se pedepseste daca am 4 zile de spitalizare...? (vezi toată discuția)
Martori mincinosi cercetasa cercetasa pentru incadrarea vatamare corporala cu CM DE 24 zile care este pedeapsa? (vezi toată discuția)