avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua soțul meu este arestat în norvegia la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua soțul meu este arestat în norvegia la prins cu 8 ...

Bună ziua soțul meu este arestat în norvegia la prins cu 8 telefoane furate și ia dat arest preventiv 30 de zile ....oare al trimite acasa sau îl mai tine va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 06:59, 28 Februarie 2023
Va rog frumos îmi răspunde cineva ?!
Buna seara!
Dupa parerea mea isi va ispasi pedeapsa in Norvegia.
Mai asteptati si alte opinii.
Va sta în Norvegia până va termina de ispăsit pedeapsa, și până va fi pus în libertate.
Dacă va primi condamnare cu suspendare, probabil va veni mai repede acasă.

Unde a săvârșit infracțiunea de furt, în ce țară`?
Dacă a spart magazinul și a furat în Norvegia, acolo va face și puscărie.
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

condamnare ,extradare si beneficii. tovarashu tovarashu Am cautat tot internetul si este greu sa ma sfatuiasca cineva. Am o condamnare in tara de 2 ani si 6 luni pentru furt calificat(am furat peste dintr-un iaz ... (vezi toată discuția)
Furt amdbuc amdbuc V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde la urmatoarele intrebari : Cativa prieteni au furat niste piese de la 2 masini aflate in parcare in ... (vezi toată discuția)
Inselaciune si bani falsi BetiIordan BetiIordan Am un amic , care a fost arestat fiind acuzat de inselaciune si prins cu bani falsi la el . mentionez ca este recidivist acum 15 ani a mai facut puscarie ... (vezi toată discuția)