avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inselaciune si bani falsi
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Inselaciune si bani falsi

Am un amic , care a fost arestat fiind acuzat de inselaciune si prins cu bani falsi la el . mentionez ca este recidivist acum 15 ani a mai facut puscarie pentru furt . Ce se poate face in cazul lui ? Ii poate da pedeapsa maxima ?? Probele nu il incrimineaza , mai ales ca a fost "impins" de cineva sa faca asta . Poate scapa fara puscarie ?
Este hazardat a emite raspuns concret in lipsa documentelor in baza carora autoritatea a apreciat gravitatea faptei,pentru care a dispus masura privativa de libertate
Depinde de multe lucruri.
In general, ca regula, in cca 98% din cazuri un recidivist este condamnat si arestat preventiv.

Ca sa scape trebuie sa fie nevinovat.
Nu prea inteleg cum probele nu-l incrimineaza cand a fost prins cu bani falsi la el.Sunt doua infractiuni in concurs din descrierea dvs "inselaciune" si "falsificare de monede sau de alte valori".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecare in libertate? iubitik iubitik concubinul meu este arestat preventiv 29 de zile pt o iselaciune in care exista probe care il incrimineaza, el si-a recunoscut greseala si a mers pe impacare ... (vezi toată discuția)
Bani falsi picika picika buna un prieten al meu a cumparat un televizor si a platit 150 euro cu bani falsi...a fost prins de catre politisti,a fost dus la audiere dar inspectorul care ... (vezi toată discuția)
Recidivist direct la arest? oltul oltul buna ziua sunt in perioada termenului de incercare..daca voi fi prins ca am comis inca o infractiune (inselaciune,prejudiciu 450 lei,un act material) ce se ... (vezi toată discuția)