avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate Sebav

Activitate Sebav

In cazul in care suntem in UK,despărțiți copilul cu tsa a rămas la mama,nu răspunde la mesaje ii trimit saptamanal100£ prin card dar nu vrea să vorbească sau să îmi arate copilul...ce e de făcut?
Și încă o întrebare:poate scoate copilul din UK fara procura de la mine să îl ducă în Ro sau într-un alt stat european?că se pare că vrea să plece cu el în Spania...va rog....și cum aș putea apela pentru autoritate părintească să îl iau macar în cele 2 zile libere de sâmbătă și duminică când nu îl duce la școală....de fapt nici nu cred că îl duce...că a fost mutat în alt oraș....
Buna ziua!
Am și eu un caz de expus:
Eu și partenera mea trăim în concubinaj de 12 ani,in urma cu 10 ani a apărut un băiețel care din păcate are autism,am făcut tot posibilul să îl readucem la normal in tara dar a fost aproape în zadar,drept pentru care am plecat acum 2,5 ani in UK.
Anul trecut în septembrie am reușit să îi aduc în UK și să le obțin actele necesare pe 5 ani.
In urma cu puțin timp am avut o discuție mai aprinsă cu partenera și într-o zi când eram la serviciu a făcut bagajele a luat copilul și a plecat la o cunoștință comuna în alt oraș din UK.
De atunci citește mesajele dar nu răspunde,nu mai pot vedea băiatul și sunt terminat...deșii le trimit in fiecare săptămână cate 100£ pentru că nu are nici un venit și nu au cu ce supraviețuii...copilul având și nevoi speciale...ce este de făcut ?