avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Scoatere copil din UK fara procura
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Scoatere copil din UK fara procura

In cazul in care suntem in UK,despărțiți copilul cu tsa a rămas la mama,nu răspunde la mesaje ii trimit saptamanal100£ prin card dar nu vrea să vorbească sau să îmi arate copilul...ce e de făcut?
Și încă o întrebare:poate scoate copilul din UK fara procura de la mine să îl ducă în Ro sau într-un alt stat european?că se pare că vrea să plece cu el în Spania...va rog....și cum aș putea apela pentru autoritate părintească să îl iau macar în cele 2 zile libere de sâmbătă și duminică când nu îl duce la școală....de fapt nici nu cred că îl duce...că a fost mutat în alt oraș....
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:40, 6 Aprilie 2022
va judecati acolo pt vizite etc
nu are nevoie de acordul scris pt a pleca din uk, dar o puteti acuza de rapire daca face asta, daca pleaca fara sa va anunte, fara sa fiti de acord.
Nu e procura. E o declaratie prin care va exprimati acordul pentru efectuarea calatoriei.
Si da, il poate scoate din Marea Britanie fara acordul dvs, pentru ca legislatia din UK nu conditioneaza iesirea minorilor din tara de acordul parintilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , pot calatori alaturi de fiul meu minor , din spania ... Biancamarica2345 Biancamarica2345 Buna ziua , pot calatori alaturi de fiul meu minor , din spania in Marea britanie fara procura de acord a tatalui? (vezi toată discuția)
Conditii calatorie minori Arianalaura Arianalaura Pot calatori cu minori din uk in spania fara procura ???Tatal ramane in uk .Vreau sa stiu daca am nevoie de procura !mutlumesc! (vezi toată discuția)
Divort OvidiuDaren OvidiuDaren Sora mea s-a despartit de fostul cumnat. Au un copilimpreuna. Copilul a ramas la ea. Fostul cumnat pleaca in strainatate. Sora mea imi zice ca daca vrea la ... (vezi toată discuția)