avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua , pot calatori alaturi de fiul meu minor , ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua , pot calatori alaturi de fiul meu minor , din spania ...

Buna ziua , pot calatori alaturi de fiul meu minor , din spania in Marea britanie fara procura de acord a tatalui?
Cel mai recent răspuns: Biancamarica2345 , utilizator 20:36, 9 Septembrie 2024
Și în caz că veți reuși, dacă tatăl va sesiza autoritățile, se va considera că este vorba despre o deplasare nelegală a copilului, adică răpire internațională de copii.


Adrian ALBU a scris:

Și în caz că veți reuși, dacă tatăl va sesiza autoritățile, se va considera că este vorba despre o deplasare nelegală a copilului, adică răpire internațională de copii.

tatal copilului este in spania , si este deacord cu plecare, ne-a facut deja procura , dar din neatentie nevorbit foarte bine limba, a pus ca pot calatori doar Spania- Romania . Urmand ca noi sa mergem la el in spania si de acolo sa plecam in anglia incepand copilul scoala, iar cei de la munca nu ii mai ofera liber sa poata merge iar la ambasada sa faca o alta procura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea unei hotariri judecatoresti yarrrns yarrrns In urma unei ordonante pesedinteala , instanta hotaraste incredintarea minorei la tata. Aceasta hotarire este definitiva si executorie fara termen si fara ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! am o mica intrebare, pot calatori din uk in romania ... Connoiseurs Connoiseurs buna seara ! Am o mica intrebare, pot calatori din UK in Romania cu un copil minor fara declaratia mamei ? Precizez ca nu suntem divortati sa nu se ... (vezi toată discuția)
Scoatere copil din uk fara procura Sebav Sebav In cazul in care suntem in UK,despărțiți copilul cu tsa a rămas la mama,nu răspunde la mesaje ii trimit saptamanal100£ prin card dar nu vrea să ... (vezi toată discuția)