avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Pot sa ies din tara cu procura doar in limba romana?
Discuție deschisă în Traduceri

Pot sa ies din tara cu procura doar in limba romana?

urmeaza sa plec cu fiul meu in Marea Britanie cu avionul. Am procura dar este in romana. Trebuie tradusa si in engleza? Mentionez ca biletul e dus-intors. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 12:52, 23 Aprilie 2017
Buna ziua,

Declaratia de acord a sotului, tatal minorului, pentru deplasarea in strainatate trebuie sa fie tradusa in limba engleza, sa contina incheierea de certificare a traducatorului autorizat si legalizarea semnaturii acestuia de catre notar. Daca nu este tradusa, exista riscul ca la intrarea pe teritoriul Marii Britanii, vamesii - pentru ca nu cunosc limba romana, sa va refuze intrarea in tara.
[ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura scoatere copil minor din tara Ceramiq Ceramiq Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pentru Turcia procura pentru scoaterea copilului minor din tara trebuie tradusa in limba turca? Este suficienta ... (vezi toată discuția)
Documente pentru calatorie strainatate minor insotit de unul din parinti cezarionescu cezarionescu Buna ziua. Sotia mea vrea sa plece cu copilul minor in strainatate via avion pe ruta Romania - Grecia dus si Grecia - escala Austria - Romania intors. Nu ... (vezi toată discuția)
Procura pentru copii trebuie tradusã? MonicaForneo MonicaForneo Buna ziua, Aţi putea să imi spuneti, va rog, daca procura necesara unui copil care iese din ţara fără părinţi trebuie tradusă în limba ţării în ... (vezi toată discuția)