avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Conditii calatorie minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Conditii calatorie minori

Pot calatori cu minori din uk in spania fara procura ???Tatal ramane in uk .Vreau sa stiu daca am nevoie de procura !mutlumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Decembrie 2019
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:30, 25 Decembrie 2019
minorii pleaca din uk si merg in spania fara sa treaca prin romania? nu se aplica legea romana, intrebati-i pe britanici/ spanioli. daca trec prin romania, la iesirea din tara veti avea nevoie de acordul tatalui
Nu aveti nevoie de acordul scris si autentificat al tatalui.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Decembrie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere copil din uk fara procura Sebav Sebav In cazul in care suntem in UK,despărțiți copilul cu tsa a rămas la mama,nu răspunde la mesaje ii trimit saptamanal100£ prin card dar nu vrea să ... (vezi toată discuția)
Copil cetatean britanic mariusdoroftei mariusdoroftei Buna ziua ,cine ma poate ajuta cu un sfat ,m-am stabilit in Uk din 2008 am o fetita de 2 ani care poseda pasaport britanic ,problema este ca nu sunt casatorit ... (vezi toată discuția)
Iesirea din tara cu copilul bgyna bgyna buna ziua>fetita mea are numele tatalui care este cetatean spaniol,eu nu am fost casatorita cu el,ea este nascuta in spania dar nu are acte are doar ... (vezi toată discuția)