avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei9333

Activitate Andrei9333

Am încercat să filmez ședința de consiliu local și mi s-a refuzat acest drept. Mi s-a spus că există un regulament care interzice filmările. Întrebarea mea este: Este legală o astfel de interdicție, mai ales în contextul principiului transparenței instituționale? Și, în plus, aș dori să știu dacă există vreo procedură prin care pot contesta această decizie. Revin asupra întrebări. Pot filma da sau nu
Că nu mi s-au adus la cunoștință ce legi am încălcat, dacă am încălcat ,nu mi s-au arătat ce dovezi au împotriva mea, nu mi sa luat declaratie

gi-jane2 a scris:

ce motiv aveti sa contestati?
ce motiv ati avut sa nu semnati pv-ul ? de semnat, semnati ca ati luat la cunostinta, nu ca sunteti de acord.

Buna seara, am un grup privat pe Facebook in care ne scriem nemulțumirile fata de primăria orașului. Într-o postare am scris la un comentariu referitor la primar Gatul matii de hoț, a depus plângere la poliție am fost chemat acolo sa îmi ia declarație am spus că nu am ce sa declar apoi mi-a dat 1000 lei amenda, eu nu am semnat amenda. Întrebarea mea este daca mă puteți ajuta cum pot contesta acea amenda și care ar fi pași .. Va mulțumesc anticipat