Buna seara, am un grup privat pe Facebook in care ne scriem nemulțumirile fata de primăria orașului. Într-o postare am scris la un comentariu referitor la primar Gatul matii de hoț, a depus plângere la poliție am fost chemat acolo sa îmi ia declarație am spus că nu am ce sa declar apoi mi-a dat 1000 lei amenda, eu nu am semnat amenda. Întrebarea mea este daca mă puteți ajuta cum pot contesta acea amenda și care ar fi pași .. Va mulțumesc anticipat
daca ati fi semnat acel pv, il aveati in mana si vedeati acolo in ce temei v-au amendat.
dovezile sunt sau au fost pe reteaua de socializare, iar declaratie nu trebuia sa va aia.
Altceva?
asteptati sa vi se comunice procesul verbal si il puteti contesta in termen de 15 zile.
daca vreti sa aveti vreo sansa, apelati la un avocat
E o greseala sa nu fie semnat pv ,practic nu numai ca nu va ajuta dar chiar incurca Dupa comunicare apelati la un av pt a va formula macar contestația ,in general ,,militienii "in astfel de cazuri amendeaza in baza legii 61/,1991 si interpreteaza o decizie a ICCJ in sensul ca postarile facute pe retele sociale sunt similare declaratiilor facute in spatiul public..E.greu de spus ce sanse sunt fara a studia actele