avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna seara, am un grup privat pe Facebook in care ne ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna seara, am un grup privat pe Facebook in care ne scriem nemulțumirile ...

Buna seara, am un grup privat pe Facebook in care ne scriem nemulțumirile fata de primăria orașului. Într-o postare am scris la un comentariu referitor la primar Gatul matii de hoț, a depus plângere la poliție am fost chemat acolo sa îmi ia declarație am spus că nu am ce sa declar apoi mi-a dat 1000 lei amenda, eu nu am semnat amenda. Întrebarea mea este daca mă puteți ajuta cum pot contesta acea amenda și care ar fi pași .. Va mulțumesc anticipat
ce motiv aveti sa contestati?
ce motiv ati avut sa nu semnati pv-ul ? de semnat, semnati ca ati luat la cunostinta, nu ca sunteti de acord.
Că nu mi s-au adus la cunoștință ce legi am încălcat, dacă am încălcat ,nu mi s-au arătat ce dovezi au împotriva mea, nu mi sa luat declaratie

gi-jane2 a scris:

ce motiv aveti sa contestati?
ce motiv ati avut sa nu semnati pv-ul ? de semnat, semnati ca ati luat la cunostinta, nu ca sunteti de acord.

daca ati fi semnat acel pv, il aveati in mana si vedeati acolo in ce temei v-au amendat.
dovezile sunt sau au fost pe reteaua de socializare, iar declaratie nu trebuia sa va aia.
Altceva?
asteptati sa vi se comunice procesul verbal si il puteti contesta in termen de 15 zile.
daca vreti sa aveti vreo sansa, apelati la un avocat
E o greseala sa nu fie semnat pv ,practic nu numai ca nu va ajuta dar chiar incurca Dupa comunicare apelati la un av pt a va formula macar contestația ,in general ,,militienii "in astfel de cazuri amendeaza in baza legii 61/,1991 si interpreteaza o decizie a ICCJ in sensul ca postarile facute pe retele sociale sunt similare declaratiilor facute in spatiul public..E.greu de spus ce sanse sunt fara a studia actele
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insulte si jigniri pe o retea de socializare popecsu popecsu As dori sa stiu daca insultele si jignirile publice pe o retea de socializare pot fi sanctionate si cum. (vezi toată discuția)
Bună. am fost contactată de un polițist pe fb privind la o ... georgiana92 georgiana92 Bună. Am fost contactată de un polițist pe fb privind la o plângere pe numele meu. Cu persoana respectivă nu am discutat niciodată, îi o plângere ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de denigrare bustedonline bustedonline Buna seara . Astazi am fost chemat la politie pentru a da explicatii asupra unor postari facute pe facebook cu privire la o persoana cunoscuta mie . ... (vezi toată discuția)