avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1931 soluții astăzi
Forum Activitate BogdanBarla

Activitate BogdanBarla

Bună!
Am situația următoare, tatăl meu, actualmente decedat, a încheiat contracte sub semnătură privată pentru diverse terenuri agricole.
Între timp acele terenuri au fost intabulate automat de autorități pe numele celor care dețineau titluri de proprietate.
O parte din aceștia din urmă, de asemenea au decedat, nu știu dacă moștenitorii lor și-au făcut sau ba succesiunile.
Sunt situații în care tatăl meu a cumpărat acele terenuri de la alte persoane care tot așa le luaseră la rândul lor de la proprietarii trecuți in titlurile de proprietate.

Ce mă sfătuiți să fac pentru a putea intra total legal în posesia acestor terenuri ?

P.S. Știu că este varianta în care dau de proprietari sau de succesorii lor legali și facem demersul clasic de vânzare a terenurilor extravilane, dar care e un proces anevoios, nu e doar mers la notar și semnat contractul de vânzare-cumpărare.
Bună,

Mă întreb dacă există vreo reglementare în codul civil sau în alt cod care să stipuleze că nu e normal și logic ca persoanele să fumeze, să se plimbe, să socializeze în imediata apropiere a ferestrelor de la parterul blocurilor, să stea sprijiniți de zid în apropierea acestora sau eu știu să se uite direct înauntru, chiar daca acesta e un spațiu comun practic, centura de beton a blocului.
Mulțumesc.
Bună,

În contextul unui condominiu, în spațiul comun care este deținut de fapt de primăria localitații, exista noțiunea de spațiu privat/intim la ferestrele apartamentelor de la parter ?
Sau care este reglemenarea legală în situația asta ?

Mulțumesc