avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spațiu intim/privat în context de spațiu comun ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spațiu intim/privat în context de spațiu comun (public)

Bună,

În contextul unui condominiu, în spațiul comun care este deținut de fapt de primăria localitații, exista noțiunea de spațiu privat/intim la ferestrele apartamentelor de la parter ?
Sau care este reglemenarea legală în situația asta ?

Mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 3 Aprilie 2022
BogdanBarla, utilizator
Cel mai recent răspuns: BogdanBarla , utilizator 22:27, 4 Aprilie 2022
In condominiu exista doua feluri de spatii comune cale de acces,subsol,terasa,uscatorii,ghene gunoi si parti individualen=apartamente
Exprimarea dv referitoare la spatiu intim la ferestre de la parter este neclar
Concret care este problema cu ferestrele de la parter?
Bună,

Mă întreb dacă există vreo reglementare în codul civil sau în alt cod care să stipuleze că nu e normal și logic ca persoanele să fumeze, să se plimbe, să socializeze în imediata apropiere a ferestrelor de la parterul blocurilor, să stea sprijiniți de zid în apropierea acestora sau eu știu să se uite direct înauntru, chiar daca acesta e un spațiu comun practic, centura de beton a blocului.
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare bloc nou Steluta Ecaterina Steluta Ecaterina Buna ziua, de 1 an am cumpărat un apartament la parter in sector 3 într-un bloc nou, mentionez ca parterul este retras, etajul 1 este peste parter cu ... (vezi toată discuția)
Distanta minima de la zidul proprietatii( apartament) Bibicul03 Bibicul03 BUna ziua, Am o intrebare la dumneavoastra: Daca locuies la parterul unui bloc si acest bloc intre scari este prevazut cu locuri ( spatii , luminatoare ) in ... (vezi toată discuția)
Cota indiviza, drept de folosință Paula Pogaceanu Paula Pogaceanu Am un apartament la mezanin,fara balcon,fara spatii de depozitare.In contractul de vnzare cumparare scrie ca am in propietate cota indiviza din spatiile ... (vezi toată discuția)