avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei Moldovanu

Activitate Andrei Moldovanu

Bună ziua am o întrebare în care se pot afla mulți șoferi care au permisul suspendat..permisul meu este suspendat pana la finalizarea cazului în doua dosare penale și sunt curios sa știu dacă pot obține alt permis de conducere categoria b în alta tara ex. Austria Germania și sa pot conduce atât acolo cât și aici
Și o alta întrebare referitor la cele doua dosare penale..unul a fost făcut pentru conducere cu auto neînmatriculat și numere false iar celalalt dosar întocmit la 4 luni diferența conducere auto cu permisul suspendat..care ar fii pedeapsa amenda penala, închisoare cu suspendare sau închisoare cât prevede legea..va mulțumesc
Buna ziua..la sfârșitul lunii Februarie 2022 am fost depistat in localitatea mea de un echipaj de politie cu numere false și auto neînmatriculat..întâmplarea a fost ca ei mi-au făcut semn eu nu am oprit am făcut dreapta pe o strada am ascuns masina după care am luat alta masina de acasa și tot m-au găsit ca polițiștii cunoșteau masinile mele dar de cea cu care m-au urmărit nu știau ca este neînmatriculată..mi s-a deschis dosar penal cu permisul suspendat și mi-au spus ca pot scapa cu o amenda mare..am fost după 3 zile sa predau permisul și mi s-a eliberat dovada fără drept circulație și de acolo de la politia rutieră mi-au spus ca sa ma duc la mine in localitate unde m-au depistat sa cer codul unic al dosarului după care sa ma duc la procuratura cu dovada și numărul unic ca sa pot face cerere pentru dovada cu drept de circulație..am fost astăzi la procuratura iar procuroarea de serviciu mi-a spus ca degeaba fac cererea ca nu o sa primesc nicio dovada atat timp cât de la politie am dovada fără drept de circulație și am insistat sa fac cererea și a spus ca dacă o sa mi se aprobe o sa îmi trimită prin posta sau dacă nu la fel o sa primesc răspuns..acum întrebarea este in cât timp as putea primii răspunsul de la procuratura și dacă ar putea sa îmi dea dovada cu drept de circulație chiar dacă eu am dovada fără drept de circulație..mulțumesc