avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua am o întrebare în care se pot afla mulți ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua am o întrebare în care se pot afla mulți șoferi ...

Bună ziua am o întrebare în care se pot afla mulți șoferi care au permisul suspendat..permisul meu este suspendat pana la finalizarea cazului în doua dosare penale și sunt curios sa știu dacă pot obține alt permis de conducere categoria b în alta tara ex. Austria Germania și sa pot conduce atât acolo cât și aici
Și o alta întrebare referitor la cele doua dosare penale..unul a fost făcut pentru conducere cu auto neînmatriculat și numere false iar celalalt dosar întocmit la 4 luni diferența conducere auto cu permisul suspendat..care ar fii pedeapsa amenda penala, închisoare cu suspendare sau închisoare cât prevede legea..va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:59, 21 August 2022
Nu se poate, pentru că actualul cod rutier nu permite și sancționează deținerea simultană a două permise de conducere, dintre care unul emis de o autoritate străină. Suspendarea nu anulează acel permis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere autovehicul fără asigurare glafira glafira Bună seara v.as ruga dacă mă puteti ajuta cu un sfat am condus o mașină înscrisă pe Anglia fără asigurare la noi în România am fost oprit de ... (vezi toată discuția)
Numere rosii expirate! chucky_florin chucky_florin in dimineata zilei de 1 octombrie la ora la care trebuia sa plec la munca am ramas fara benzina la masina ,ca sa ma incadrez in timp si sa nu intarzi la munca ... (vezi toată discuția)
Judecat în două dosare penale. care sunt șansele la pedeapsa cu suspendare? BlueFeather BlueFeather Buna ziua. In luna martie 2017 am fost depistat in trafic cu o alcoolemie de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat. La sange mi-a iesit 1.80 la prima proba ... (vezi toată discuția)