Buna ziua..la sfârșitul lunii Februarie 2022 am fost depistat in localitatea mea de un echipaj de politie cu numere false și auto neînmatriculat..întâmplarea a fost ca ei mi-au făcut semn eu nu am oprit am făcut dreapta pe o strada am ascuns masina după care am luat alta masina de acasa și tot m-au găsit ca polițiștii cunoșteau masinile mele dar de cea cu care m-au urmărit nu știau ca este neînmatriculată..mi s-a deschis dosar penal cu permisul suspendat și mi-au spus ca pot scapa cu o amenda mare..am fost după 3 zile sa predau permisul și mi s-a eliberat dovada fără drept circulație și de acolo de la politia rutieră mi-au spus ca sa ma duc la mine in localitate unde m-au depistat sa cer codul unic al dosarului după care sa ma duc la procuratura cu dovada și numărul unic ca sa pot face cerere pentru dovada cu drept de circulație..am fost astăzi la procuratura iar procuroarea de serviciu mi-a spus ca degeaba fac cererea ca nu o sa primesc nicio dovada atat timp cât de la politie am dovada fără drept de circulație și am insistat sa fac cererea și a spus ca dacă o sa mi se aprobe o sa îmi trimită prin posta sau dacă nu la fel o sa primesc răspuns..acum întrebarea este in cât timp as putea primii răspunsul de la procuratura și dacă ar putea sa îmi dea dovada cu drept de circulație chiar dacă eu am dovada fără drept de circulație..mulțumesc
Neinmatriculat sau fals
irine
buna seara.sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu nr provizorii auto!sotul meu a fost oprit in trafic avand autorizatia de circulatie expirata(nr ... (vezi toată discuția)